Спорт

Футболистите на Созопол си тръгнаха с рейса на Царско село /СНИМКА/

  20.04.2018 15:54             
Футболистите на Созопол си тръгнаха с рейса на Царско село /СНИМКА/

Футболистите на Созопол, които в четвъртък постигнаха сензационна победа с 1:0 над Ботев като гости, си тръгнаха чак днес по обед с автобуса на Царско село, това личи от снимка, с която разполага  konkurent.bg.

Веднага след мача старши-треньорът на гостите Румен Димов обяви, че отборът му е играл за честта си и въпреки че е изпаднал, се е представил подобаващо на стадион "Христо Ботев". Нещо повече, заради всеотдайността си, момчетата от морския град бяха изпратени с аплодисменти от врачанската публика.

Час след мача, докато домакините се суетяха около оставката на старши-треньора си Сашо Ангелов, която в крайна сметка не беше приета от врачанския кмет Калин Каменов, стана ясно, че футболистите не могат да си тръгнат за Созопол, тъй като рейсът им се е повредил. Това отложи пътуването им и те се настаниха да пренощуват в хотел "Чайка" в покрайнините на Враца.

Днес по обяд обаче футболистите на Созопол потеглиха към морето след "братски" протегнатата ръка от Стойне Манолов, който им изпрати автобуса на ФК Царско село. Запознати твърдят, че освен транспорт до морето момчетата със светлосини екипи са си заслужили и солидни премии за боя над прекия конкурент за първото място - Ботев.