Лайфстайл

Бременната Преслава направи голяма глупост! Животът на нероденото й бебе е под заплаха

  20.04.2018 09:05             
Бременната Преслава направи голяма глупост! Животът на нероденото й бебе е под заплаха

Топзвездата Преслава е на седмото небе от новината, че най-накрая ще става майка. Противно на очакванията обаче тя не пази бъдещото си дете като грижовна майка, а непрекъснато го излага на опасност. Последното й безумно действие е нощуване на палатка в планината. Изпълнителката и бъдещият татко Павел като че ли са си загубили ума, излагайки бъдещия си наследник на място, в което няма течаща вода, нощите са все още студени, а около палатките обикалят всякакви насекоми, предаващи какви ли не зарази, пише в. "ШОУ".

Чалга дивата, подобно на всичките си колежки, все още ходи по участия в задимените дискотеки, което е изключително опасно за износването на плода. Въпреки това е решена да работи до последно, а след това да не се задържа дълго по майчинство. Вече е ангажирала майка си за лична детегледачка, докато тя извива глас в някоя чалготека из страната.

От две години Преслава промени коренно живота си. Тя спря да излиза в почивните си дни по клубове, разреди визитите в елитни ресторанти, смени обкръжението си и все по-често предпочита разходките в планината, вместо обикалянето по магазини в мола. Вероятно Павел има „вина‘ за промяната на Преслава, което най-после разбра, че няма смисъл от суета и превъзнасяния. Освен с тоталните си хитове, тя спечели голяма фенска аудитория с непринуденото си поведение, което демонстрираше в началото на кариерата си. Когато стъпи на върха, славата я залюля толкова силно, че тя забрави от къде е тръгнала и вирна главата си до небето. Това изигра пагубна роля за кариерата й, а песните вече трудно стават хитове. Това я окопити и тя отново слезе при обикновените хора и като че ли нещата в професионален план отново й потръгнаха. Затова няма намерение да спира точно сега, дори и в името на бъдещото си дете. А източници на "ШОУ" издадоха, че Преси и Павел ще си имат момиченце, но бъдещите родители не коментират дали са се спрели на конкретно име.

Blitz.bg