Спорт

Футболистите на Ботев - шокирани след загубата от Созопол

  19.04.2018 22:19             
Футболистите на Ботев - шокирани след загубата от Созопол

Част от футболистите на врачанския Ботев не можеха да повярват какво им се е случило от наглед лесния мач срещу Созопол.

"Не съм аз човекът, който да каже къде сгрешихме. Има си треньори - те трябва да кажат това. Днес не играх. Навън е много по-тежко, отколкото на терена, но за съжаление това е футболът", каза Йордан Апостолов. Преди няколко дни той вкара гол на Царско село, но днес изгледа мача от трибуните заради наказание.

"Според мен играхме добре. Те бяха много затворени отзад. Вкараха ни гол при една контраатака и после не се получи да отбележим... И на липсата на късмет го отдавам. В други мачове сме показвали, че можем да бележим. В този не стана... Нормално е треньорът ни да е сърдит. Беше ни казал, че трябва да бием, а то - какво стана?! Ние също искахме да победим, дадохме всичко от себе си, но има мачове, в които не се получава нищо от онова, което желаеш. Ако бяхме вкарали първия гол ние, съперникът щеше да си тръгне с разлика, но ни отбелязаха и после не можахме да го върнем. Това е футболът за съжаление", каза Атанас Димитров, който се завърна сред титулярите сред дълго отсъствие от терена.