Спорт

Топ красавици идват за мач на „Огоста“

  19.04.2018 10:35             
Топ красавици идват за мач на „Огоста“

Две от най-красивите съдийки получиха наряд за мач на „Огоста“. Християна Гутева ще ръководи срещата между Монтана и Локомотив /Пловдив/ от 23-ия кръг на U19. Ще й помагат Павлета Рашкова и Петър Стойчевски. Мачът е в неделя от 15.30 ч. По същото време Ботев /Враца/ приема Берое /Стара Загора/. Двубоят е поверен на Владимир Велев и асистентите Даниел Йорданов и Кристиян Минков.

На 22 април, но от 11 ч., Левски посреща Монтана в 24-ия кръг на U17. В бригадата за мача са Благой Манов, Костадин Тановчев и Кирил Чакъров.

В понеделник от 17.30 ч. са двубоите на отборите ни от програмата на 26-ия кръг във Втора лига. Монтана гостува на лидера Царско село. Валентин Железов, с помощта на Йордан Петров и Светослав Енчев, ще раздава правосъдие на терена. За четвърти съдия и наблюдател са назначени Станимир Тренчев и Иван Вълчев.

Ботев /Враца/ пък гостува на адаша си в Гълъбово. В списъка на длъжностните лица са: Димо Димов, Васил Шавов, Мирослав Желев, Валентин Станчев и Асен Николов.

Николай Младжански от Монтана е определен за главен съдия на сблъсъка в Горна Ораховица между Локомотив и Марица /Пловдив/. Ще му помагат неговият съгражданин Даниел Цолов и Мартин Мачев от Плевен. Георги Гинчев ще е четвърти арбитър, а Камен Алексиев ще наблюдава действията на бригадата.