Лайфстайл

Джулиана Гани втрещи след поредната пластика (СНИМКА)

  19.04.2018 09:13             
Джулиана Гани втрещи след поредната пластика (СНИМКА)

Джулиана Гани втрещи след поредната пластика. Не е тайна, че миската легна под ножа за пореден път, този път, за да коригира носа си. И преди дни дебютира с новия си вид. А феновете нямаше как да пропуснат, че освен носа, силиконката си е татуирала и веждите. Само че цялостният резултат изглежда меко казано нелепо, коментират онлайн потребители.

Гани се появи на Playboy reMIXed Party, което Мъжката Библия направи по повод излизането на първия тематичен брой на списанието се пренесе в града на тепетата за първи път.

Джулиана Гани

Звездата живее в града на тепетата и разбира се появи на партито, организирано от приятелите и Христо Сираков, Любен Дилов-син и Борис Гълъбов, чиято продуцентска компания DSG организира популярните конкурси Playmate Of The Year през последните две години и специализираните тематични партита. Известната от реалити формата Big Brother, „малката Джулка“, която винаги е придружавана от съпруга си, този път бе сама на партито. Това е и първото й публично появяване след поредната пластична операция, този път на носа.

Анна-Мария, Ива Няголова, Миглена Игнатова, Даная Николова, Брита Вълдобрева и Марешка Глушук блестяха на сцената на Bedroom Premium Club Plovdiv с две уникални, спиращи дъха хореографии на Калин Калинов от брейк група „X NRG CREW“, предават от Hotnews.bg.