Лайфстайл

Всичко вече е ясно: Ето защо Мегз се е обринала в Тайланд

  19.04.2018 09:10             
Всичко вече е ясно: Ето защо Мегз се е обринала в Тайланд

Дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз разкри, че е получила „яркочервен“ обрив, след като попаднала на отровна риба в Тайланд. Както БЛИЦ вече писа, носителката на „Златна игла“ предприе 10-дневното пътешествие с приятели, а до неприятният инцидент се стигнало, след като се отдала на рафтинг, спускайки се от 7 метра в местен водопад.

„Посетих доктор, както там, така и тук в България, но тъй като не пия антибиотици и лекарства от малка, предпочетох да се мажа с лечебна тигрова мас, която си купих от Тайланд“, обясни пред LoveStyle Мегз. Сред останалите екстремни преживявания, които си подарила на терен, били спускане с въже над пропаст, хранене на тигърчета и маймуни и т.н. От Тайланд тя си тръгна очарована от местните специалитети. Останала разочарована обаче от мизерията извън луксозните туристически комплекси, както и от проститутките, дебнещи на всеки ъгъл. Дори и на екскурзия дизайнерката не забрави феновете си в родината.

Тя донесе над 1000 картички от екзотичната страна, които сега ще изпрати на част от последователите си в социалните мрежи.