Лайфстайл

Избери пътека и разбери какво се крие в теб

  12.04.2018 15:54             
Избери пътека и разбери какво се крие в теб

Животът е път, който трябва да извървим. Едва ли има по-уместно сравнение на съществуването ни от пътя, а той рядка е магистрала. По-скоро е криволичеща пътека, пълна с предизвикателства, които ни карат да даваме най-доброто от себе си.

Спомнете си легендата за Херкулес, който се озовава на път, който се разделя на две. Тогава се появили разточително красивата Порок и благоразумната Добродетел. Порок се опитвала да го склони да последва широкия и лесен път на удоволствията. Добродетел му показала изронен път. Херкулес бил мъдър достатъчно, за да види, че първият път води към гибел, докато в края си вторият път ще го отведе до плодовете на неговия труд.

Изберете пътека и разберете своята житейска философия.

Пътеката на Другия свят

Имате чувството, че не принадлежите на този свят. Още от детството обичате да гледате ясното нощно небе, чудейки се къде е истинският ви дом. Вие сте в непрекъснато търсене на паралелна реалност. Фантастиката, митологията и готическите истории са вашата любима литература. Имате способността да създадете нещо съвсем ново, ако това наистина ще бъде провокация за хората около вас.

Пътеката на Феите

Това е пътеката на чувствителността, добротата и емпатията. Вашите мечти, вашите виждания, страсти и желания ви карат да се чувствате като фея в този суров свят. Въпреки че често ви разочароват и сте екстремно уязвими, вие имате усещането, че вашата орисница ще ви помогне за вашия хепиенд. Вие вярвате в божествената сила. Романтиката е част от вашата същност. Обичате поезията, класическат амузика и джаза и се наслаждавате на красотата във всичките й форми.

Пътеката на Пробуждането

Това е пътеката на духовността. Знаете, че след най-тъмната нощ слънцето изгрява. Вашите мъртви прадеди ви защитават и вие получавате помощ от тях чрез сънищата и виденията си. Емоцията е много по-важна от логиката за вас. Обичате да четете книги на духовни учители, които учат как да надскочим природата си и страха си от смъртта. Обичате ъндърграунд музика и се наслаждавате на абстрактно изкуство.

Пътеката на Мистичното

Това е пътеката на старите пътища. Лабиринтът е пътят на онези, които търсят просвещение, които винаги дирят истината за света. Символ на алхимиците и окултните школи, лабиринтът показва пътешествието на душата през вълшебните светове. Вие се интересувате от вещерство и древни религии. Символите и ритуалите са важни за вас. Обичате фолклор и си падате по заклинанията.

Пътеката на Интуицията

Животът няма граници за вас. Интуицията ви води през целия ви живот. Точно както водата винаги си проправя път, така и вие минавате по света с лекота. Вярата е вашето оръжие и въпреки че доста от приятелите ви се опитват да ви обезкуражават да продължите по избрания от вас път, вие винаги взимате правилното решение за себе си. Противно на всички противоречия, винаги намирате изход от ситуация, която изглежда безнадеждна. Обичате да пътувате, да четете съвременна литература и имате успешна и интересна кариера.

Пътеката на Природата

Вие разбирате повече от всеки друг, че хората сме част от този свят. Винаги сте били близки до природата и често се чувствате свързани с животинското царство. Интересувате се от билкарство и от различните отвари, както и от силата на дърветата. Предпочитате да живеете в провинцията, далеч от стреса на града. Вашите идеи са хармонични и семейството ви прави щастливи. Обичате да четете приказки и исторически книги. Харесвате тиха и спокойно музика, която ви кар ада се отпускате.

mila.bg