Лайфстайл

Упражнения за по-осезаем оргазъм

  12.04.2018 15:26             
Упражнения за по-осезаем оргазъм

Спор да няма, добре е сексът да върви с интимността, но кой би отказал един добър стар оргазъм?

За съжаление невинаги успяваме да стигнем до тоя пусти климакс.

Понякога сме на ръба на нирвана, друг път пък изобщо не сме наясно кой път да поемем към Страната на удоволствието.

Има някои упражнения, с които бихте помогнали на плътското доволство да ви спохожда по-бързо и по-качествено.

На един крак

Застанете прави, вдигнете единия крак зад гърба и го хванете с ръка. Разтягайте леко, трябва да почувствате напрежение в областта на таза. Задръжте така 30 секунди и сменете крака.

Мидена черупка

Легнете по гръб, кръстосайте краката си, така че да образуват мидена черупка, и ги повдигнете под 90-градусов ъгъл. Бавно вдигнете краката си в посока на тавана, като внимавате да не ги раздалечавате. Направете две серии от 25 повдигания.

Кегел

Тези упражнения вършат чудеса за мускулите на таза, които контрактират по време на оргазъм. Отпускайте и стискайте мускулите на влагалището. Това ще повиши чувствителността и интензитета на оргазма.

Дъска

Застанете в поза за лицеви опори, но вместо дланите опрете частта от лактите до китките си на пода. Опънете тялото и застанете на пръсти. При това упражнение взимат участие много мускулни групи, не само тези на таза и краката. След време ще имате и красиво оформени ръце.

Нагоре-надолу

Легнете по гръб със свити колене и стъпала, докосващи пода. Повдигнете таза колкото се може повече нагоре. Отпуснете и повторете. Това упражнение подобрява кръвообращението и чувствителността в таза.

Клек

Клекнете с гръб към пейка или към ръба на леглото и се подпрете на ръцете си. Това упражнение ще ви научи на сексуален контрол. Заздравяването на седалищния мускул ще допринесе не само за засилване на удоволствието, но и ще се погрижи за самочувствието ви извън леглото.

mila.bg