Лайфстайл

Вибраторът – пръв приятел на мъжа

  12.04.2018 15:23             
Вибраторът – пръв приятел на мъжа

Скоро се озовах на симпатичен рожден ден, на който дамите усилено обсъждаха сексуалните си играчки. Фукаха се една на друга с вибраторите и останалите каучукови произведения, които носят удоволствие.

Макар и да попивах от сексуалната мъдрост, лееща се от тази или онази история, за мен най-доброто задоволяване идва от любовника, ако има такъв. В случаите на липса на обигран партньор, предпочитам да докосвам гениталиите си с услужлива възглавница, с неуморната си ръка или с топлата ласка на душа. Не ми се ще да малтретирам слабините си с пластмаса, гума или все тая от какъв материал се правят тези атрибути.

Колкото и да не съм любител на пневматичния секс с играчки, наясно съм, че много двойки прибягват до услугите на сечива на сексуалната индустрия.

Факт е, че вибраторите все по-често са третият участник в секса. Въпреки това невинаги е лесно да убедиш мъжа до себе си, че сексиграчките не са ожесточена конкуренция за пениса му.

Господата нерядко се чувстват застрашени, когато партньорката им предложи да вкарат в кревата някой и друг помощник за взаимното им удоволствие.

Мъжете, особено по-младите, се възприемат като много мъжествени, самоуверени и способни да задоволят всяка женска прищявка в леглото и очакват и от нас да гледаме на тях по този начин. Те вярват, че техният пенис е единственият господар на добруването ни в секса и няма нужда от помощни колела.

Затова бъдете внимателни, ако искате да поканите вибратор в плътските си упражнения. Нищо чудно любовникът ви да реши, че това, което той предлага не е достатъчно за аплодисментите ви и ерекцията му да абдикира.

За да няма сърдити, обяснете търпеливо на неуверения си партньор, че вибраторът не е дубльор, а бонус към неговите умения. Че не е враг, а пръв приятел.

Защото колкото и да е виртуозен мъжът, едва ли би могъл едновременно да стимулира шампионски всичките 8000 вагинални нервни окончания достатъчно бързо, така че да се овлажним мощно за нула време и да се доближим с една обиколка по-близо до вагиналния оргазъм.

С напредването на възрастта мъжете губят безотказната си ерекция и самочувствието си на любовници. Ако сексуалният ви живот страда от преждевременната кулминация на партньора, то тогава вибраторите изобщо не са лоша идея.

Хем ще помогнат за вашето удоволствие, хем ще спестят неудобството от незадоволителното представяне на любимия ви в леглото.

mila.bg