Свят

Момиче споделя как кучето й е починало заради ... опаковка от чипс (СНИМКИ)

  09.04.2018 08:25             
Момиче споделя как кучето й е починало заради ... опаковка от чипс (СНИМКИ)

Потребителка във фейсбук поставил на страницата си сърдцераздирателен пост към стопаните на кучета. Кристина Янг каза, че нейният домашен любимец е станал жертва на обикновен пакет с чипс, която тя оставила на масата. Това предаде life.ru.

"Преди седмица целунах моето куче преди да тръгна за работа. Но нямах представа, че правя това за последен път", споделя тя.

Кристина заяви, че в отсъствието на стопаните си любимото й куче Пети стигнало до чипса. След като изяло храната, животното вкарало главата си в опаковката, за да изяде и трохите, но не могло да извади муцуната си от опаковката.

Когато Кристина се върнала вкъщи, видяла, че Пети не я посреща на вратата. Тя продължила и се шокирала от гледката - кучето лежало без дъх с опаковка на муцуната.

Стопанка споделя, че Пети е много интелигентна и не разбира защо не могла да премахне пакета с лапите си. Но фактът остава - нейният домашен любимец е убит от опаковката за чипс. Според Кристина такива случаи се случват редовно и често собственици на умиращи животни са в съседната стая в този момент. Момичето призовава стопаните да крият от своите домашни любимци всякакви опаковки, в които могат да заврат муцуната си.

Превод: БЛИЦ