Свят

И Исус бил от извънземните, които ще срещнем до 2100 г.

  08.04.2018 12:52             
И Исус бил от извънземните, които ще срещнем до 2100 г.

Наполеон твърдял, че бил отвлечен от зелени човечета

Има ли извънземни и бродят ли те тайно сред нас? На тези въпроси от векове търсят отговори учени и запалени фенове на свръхестественото.

Според един от най-известните астрономи - Джил Тартър, която през 2004 г. бе сред 100-те най-влиятелни хора в света, човечеството ще открие чужда форма на живот до 2100 г.

“Ние работим върху древен човешки въпрос. Можем в рамките на XXI век да отговорим на въпроса дали има живот извън Земята, въпрос, който поставяме от много, много дълго време”, казва Тартър, чиято кариера е изиграна от Джоди Фостър в един от най-добрите филми за извънземни - “Контакт” от 1997 г.

Благодарение главно на данните от космическия телескоп “Кеплер” Тартър заявява, че в Млечния път има повече планети, отколкото звезди и това значи много за търсенето на извънземни.

Първите свидетелства за извънземен живот датират отпреди 1400 г. пр. Хр. в Древен Египет. Тогава местните забелязали

големи кръгли

обекти в небето,

които излъчвали светлина. Според учени зелените човечета ще дойдат от планета, която трябва да е поне на 3 млрд. години, да има ниска маса и високи нива на желязо. Досега хората си представят чуждоземците като зелени или сиви същества с големи глави, дълги ръце и крака, и огромни тъмни очи.

През последните 100 години е имало над 100 000 записани наблюдения на НЛО над Земята, твърди Сам Монфорт, известен блогър за извънземни.

От видео на извънземна аутопсия от 1995 г. до клип с изтребители, гонещи НЛО над магистрала във Великобритания, има още стотици документирани случаи, за които хората твърдят, че са доказателства за чужди същества. Има дори клип на НЛО, на който се вижда, че напада талибански лагер.

Въпреки че повечето от записите са разкрити като фалшиви, дори известни хора вярват и твърдят, че са били свидетели на НЛО.

Поп звездата Питър Андре

твърди, че е видял кораб

на извънземни

на пътуване до пустинята Невада. Това е мястото на известната “Зона 51”. Тя е висококласифицирана военна база на САЩ, която е в центъра на почти всички извънземни конспиративни теории, дължащи се на десетки наблюдения на НЛО около нея. Самият Наполеон заявил през юли 1794 г., че бил отвелечен от извънземни, като наистина е имало период от 4 дни, в които френският лидер е изчезнал.

Един от най-известните инциденти с НЛО е “Случаят Розуел”. На 1 юли 1947 г. в американското градче Розуел, щата Ню Мексико фермер открива неидентифициран обект в полетата си.

Първоначалното изявление на военновъздушните сили на САЩ за инцидента било, че това е апарат с извънземен произход, но то било отречено много бързо. След това версията за случката била променена, като военните твърдели, че това е метеорологичен балон, без нищо извънземно в него. Въпреки това десетки свидетели твърдят, че са виждали части от катастрофирал космически кораб, направен от непознати материали. В интернет има и снимки на открито извънземно, което се изследва от учени.

Някои хора дори вярват, че фреска от XI век на разпъването на Исус, която се намира в катедралата в Светицсховели в Мцхета, Грузия, е доказателство за идването на извънземни. В горната част на изображението, точно под ръцете на Исус, художник е нарисувал два полукръгли предмета с три опашки или три лъча, които изглеждат подозрително подобни на летящи чинии.

Конспиратори дори стигат по-далеч и твърдят, че в два текста от Египет, които се държат в музеи в Ню Йорк и Пенсилвания, се твърди, че Исус всъщност е бил извънземен, който е променял вида си. В тях се описвало предателството на Юда и моментът, в който юдеите му казали: “Как ще го арестуваме? Защото той няма само една форма, външността му се променя, понякога е бял, понякога е тъмен, понякога е младеж, а понякога старец”. В текстовeте се говори, че по време на вечеря с Пилат Понтийски Исус му е заявил, че може да избяга от присъдата си, като промени формата на тялото си.

В църквата “Св. Св. Теодор Тирон и Теодор Стратилат” в българското село Добърско има стенописи, в които Исус Христос е изобразен в космическа ракета. Смята се, че храмът е на повече от 1000 г. Космическите мотиви, обаче не спират дотук. Елементи от стенописите на Рождество и Възкресение Христово също напомнят на космически капсули.

Нова теория твърди, че американските власти са

убили Мерилин Монро, за

да не разкрие истината

за извънземните

Известната красавица, която имала афера с президента Джон Ф. Кенеди и брат му Робърт, е търсила отмъщение, защото била оставена и от двамата. Актрисата искала да даде голяма пресконференция, на която да каже, че американският лидер е посетил тайна база, за да бъде запознат с обект от Космоса. 

/jpg

За откриването на извънземни свидетелства и намирането на планети с размерите на Земята, които биха могли да поддържат живот. Тези нови светове бяха открити за първи път миналата година и това кара учените да смятат, че са една стъпка по-близо до контакт с нов вид.

В Балчик тъмен облак светил във водата без звук, а в София видели НЛО 8 пъти

В България има над 15 регистрирани случаи на НЛО. Това показва карта на проекта UFO Stalker.

Според картата само през 2017 година са регистрирани почти 84 000 виждания на неидентифициран летящ обект в света, което е с 12% повече от миналата година.

През 2009 г. в Балчик тъмен облак в морето излъчвал светлина към водата в продължение на 2 часа без никакъв звук.

В София са виждали НЛО около 8 пъти. При един от случаите е бил забелязан летящ обект да се движи много бързо над града, след което изчезва изневиделица. През 1990 г. в Благоевград местни видели ярка светлина в небето, която се появила на 30 километра от военнен обект. В Бургас, Стара Загора, Пещера, с. Марково, Пловдив, гр. Своге също е имало странни обекти в небето, които са излъчвали странни светлини.

В Козлодуй хора са наблюдавали НЛО два пъти. Първо любители заснемат 6 светещи кръгли обекта да се движат плавно от север на юг на 1.04. 2012 г., а година по-късно други хора виждат странен светещ обект, който със сигурност не бил самолет.

24ЧАСА