Лайфстайл

Мария Силвестър си хвана любовник, едва ли ще познаете по кое лице от екрана хлътна

  05.04.2018 22:18             
Мария Силвестър си хвана любовник, едва ли ще познаете по кое лице от екрана хлътна

Откакто се разведе, актрисата и тв водеща Мария Силвестър не е споделяла да има нов мъж до себе си. Синеоката хубавица пази в тайна личния си живот, но нейни близки издават, че е по-влюбена отвсякога. От няколко месеца Мария излиза с екранният си партньор от предването „Бригада Нов дом” Влади Караджов и се носи на крилете на щастието, пише "Уикенд".

Чаровният майстор Караджов, който бързо се превърна в любимец на женската част от зрителите, от години върти строителен бизнес, а фирмата му се занимава основно с ремонтни дейности. Влади попаднал в телевизията случайно по молба на приятел и с готовност приел да се включи в предизвикателството „Бригада Нов дом”. В тандем с Мария Силвестър той помага на социално слаби семейства да преустроят жилищата си, а целият ремонт протича в рамките на 4-5 дни.

Покрай работния процес шефът на строителната бригада доста се сближил с чаровната Мария, която познавал отдавна, но пък преди нямал кой знае какви допирни точки с нея. Чрез съвместаната си работа по предаването двамата се преоткрили и водещата най-сетне допуснала друг мъж в живота си след развода с актьора Силвестър Силвестров.

Мария е малко по-възрастна от екранния си партньор, но това не пречи на отношенията им, издават запознати. Както водещата, така и майсторът имат деца от предишни връзки и темата за родителството още повече ги сближила.

Водещата и бригадира засега не живеят заедно, тъй като отношенията им все още не са в такава напреднала фаза. Караджов е споделял, че обитава просторна къща в близост до София, където синът му Данаил спокойно играе на двора или разхожда кучето си из ливадите.

Blitz.bg