Лайфстайл

Зодиите, които нараняват с истината!

  31.03.2018 14:47             
Зодиите, които нараняват с истината!

Някои зодии, като например Везните и Козирозите, са много внимателни в своите думи, защото знаят колко боли обидата. Те са толкова премерени в приказките, че понякога на другите им се иска да чуят поне веднъж истината, пише Тийн проблем бг. Има и други обаче, които не умеят да съобразяват кое е удачно да се говори и често казват онова, което всички си мислят, но никой не изрича. Дали това е хубаво качество или не, решете вие - а сега нека видим трите зодиакални знака, които говорят каквото им падне:

1. Дева

За разлика от Стрелците, Девите коментират и обиждат съвсем нарочно. Те не спестяват критичните си забележки, защото съвършенството си струва всяка жертва. Земният знак много обича да отбелязва онова, от което хората се срамуват и притесняват, тъй като е много наблюдателен, а освен това хич не му пука кой ще се обиди. Девите могат да съсипят самочувствието на околните, защото никога не си мерят приказките колкото и да им се иска.

2. Водолей

Водолеите не могат да бъдат определени като особено чувствителни. Те изстрелват своите жестоки коментари и забележки без изобщо да съчувстват на пострадалите. Дори виждайки последствията от своите думи, Водолеят не се трогва, а напротив - става още по-брутален и откровен. След всички щуротии, които казва, Водолеят очаква другите да махнат с ръка и просто да забравят - точно както прави той самия.

3. Стрелец

Естествено Стрелците заемат първото място, като знак, който е болезнено откровен и прям. Те често си навличат наприятности заради голямата си уста, която непрекъснато бълва всякакви щуротии. Огненият знак най-безцеремонно отбелязва хорските слабости, а най-интересното е, че изобщо не го прави с цел да ги обиди. За него да каже това си е съвсем в реда на нещата. Ето защо в един етап от живота си Стрелецът се научава да си мълчи повече, след като му стане ясно, че не може да се научи да подбира винаги точните думи.