Лайфстайл

Виктор Ангелов 10 години лъже жена си

  27.03.2018 10:31             
Виктор Ангелов 10 години лъже жена си

Шеф Виктор Ангелов, който сипе закани и упреци в най-новото кулинарно шоу „Хелс Китчън”, живее без брак с ученическата си любов. Въпреки че от 10 години планират да се вземат с половинката си законно, все не им остава време за това, научи HotArena.

  „Още не сме се оженили. Истината е, че го планираме, от години имаме желание, но още не сме решили как да стане – все отлагаме. Лъжа жена си толкова време, трябва наистина да го направим“, споделя готвачът с лют нрав. За булката Наталия това ще е втори брак. „Ние се познаваме от 13-14-годишни, бяхме съседи в столичния квартал „Люлин“, където сме отраснали“, спомня си шеф Ангелов. Двамата били просто приятели, но между тях прехвърчали искри, писа „Таблоид“.

  След това години наред не поддържали връзка. Наталия се омъжила за друг, но не била щастлива. Тя страшно се разочаровала от съпруга си и решила да го напусне, въпреки че има две деца от него. В тези трудни моменти опора й бил Виктор Ангелов, а тя често плачела на неговото рамо. В един момент открили, че се обичат, и от тогава са заедно.

С днешна дата двамата са щастливи, макар и без подпис, а освен за двете деца на Наталия от първия й брак, готвачът се грижи и за своето хлапе, плод на голямата любов с половинката му.

хотарена