Лайфстайл

Причините, поради които мъжете не могат да свършат

  26.03.2018 07:54             
Причините, поради които мъжете не могат да свършат

Темата за преждевременната еякулация при мъжете е често обсъждана и се предлагат различни варианти за преодоляването на този проблем. Но може ли и обратното да бъде проблем - става въпрос за случаите, когато мъжът не може да стигне до оргазъм.

Със сигурност жените се притесняват и си задават много въпроси - каква е точно причината, когато мъжът не може да свърши и как да реагират в такива случаи.Те обикновено се самообвиняват, и първото, което се питат е:" Аз ли обърках нещо?".

Мъжете се чувстват не по-малко зле в такава ситуация - все пак те са тези които НЕ са довършили работата. Такъв проблем може да възникне поради стрес, притеснение, преумора... или чиста проба омръзване от страна на мъжа към партньорката му. Ако се е случило еднократно, няма място за тревога у нито един от двамата.

Ето причините, които мъжете споделят за случаите, когато не са могли да стигнат до края:

1. Не харесват момичето.

2. Прекалили са с мастурбацията.

3. Прекалили са с алкохола.

4. Депресия, напрежение, умора.

Възможно е в някои случаи и по различни причини чувствителността на пениса/главичката да е по-малка, тогава му е нужно повече време или по-силна стимулация, за да стигне до оргазъм.

Причините може да са ред други, но е добре да не се преекспонира случилото се, ако е било инцидентно, и следващия път да се навакса.

Източник: fakti.bg