Събития

Фирмата-изпълнител ще възстанови компрометирания участък в блок №54

  24.03.2018 15:38             
Фирмата-изпълнител ще възстанови компрометирания участък в блок №54

След ураганния вятър, който премина през града и нанесе сериозни щети, е установен компрометиран участък от фасадата на блок №54 в ж.к. "Сениче". Експертите от Община Враца веднага са уведомили управителя на фирмата-изпълнител на ремонтните дейности за проблема.

Кметът Калин Каменов е издал заповед за сформиране на комисия, която да установи каква е конкретната причина за възникналия проблем в многофамилната жилищна сграда, както и да направи предписание за конкретни ремонтни дейности.

Съгласно подписания договор между Община Враца и Мегатурс 1“ ЕООД, екип от фирмата незабавно ще отстрани щетите по блока, след подобряване на метеорологичните условия.

Във връзка със силния вятър и нанесените от него щети „Мегатурс 1“ ЕООД заяви своята позиция за незабавно отстраняване на появилите се компрометирани участъци на бл. 54 - ж.к. „Сениче“, като се спазят договорените процедури на гаранционен ремонт.

"Информираме етажната собственост, че при подходящи метеорологични условия ще пристъпим към отстраняване на пораженията и ще осигурим по нататъшната нормална експлоатация", заявиха от фирмата изпълнител.