Събития

Кмет зарадва с подарък пенсионери

  23.03.2018 15:02             
Кмет зарадва с подарък пенсионери

Отчетно-изборно събрание проведоха членовете на Пенсионерски клуб „Здравец" в с. Игнатица. То се състоя в сградата на местното читалище.

На събранието беше представен отчетен доклад за дейността на клуба през последните четири години. С близо 100 души членски състав, това е не един от най-големите, но един от най-активните клубове в общината. Задружни и всеотдайни, възрастните хора от селото са намерили начин да осмислят и обогатят живота си. Клубът се е превърнал в любимо място на десетки хора, а общуването и положителните емоции са в основата на доброто настроение.

Контролно-ревизионната комисия информира за разходваните средства. Проведе се и избор на ново ръководство. Членовете на клуба преизбраха Евдокия Томова за председател на организацията. Тя изказа благодарност към ръководството на Община Мездра, която подкрепя дейността на клуба и се грижи за комфорта на възрастните хора.  

Събранието уважиха кметът на Община Мездра и директорът на Общинския център за социални услуги и дейности - Наталия Христова. Инж. Генади Събков пожела на членовете на пенсионерския клуб здраве и много общи щастливи мигове. Кметът благодари за ползотворната съвместна работа и изненада възрастните хора с подарък - хладилник, който да допълни материалната база на клуба.

В Пенсионерски клуб „Здравец" членуват 71 пенсионери от Игнатица, Зверино, Мездра и Лакатник.