България

(СНИМКА) Вижте травестита, блудствал с момче и заплашил със смърт съседка

  21.03.2018 12:19             
(СНИМКА) Вижте травестита, блудствал с момче и заплашил със смърт съседка

Благовест Молев се появил с булчинска рокля пред разследващите

Пловдивският районен съд прати за 3,8 г. в затвора травеститът Благовест Молев, представящ се като Алексия за блудство с непълнолетно момче и закана за убийство към жена. Той ще изтърпи наказанието при първоначален общ режим и ще бъде обществено порицан пред хората от блока, където той живее, уточниха от прокуратурата.

На 13 юни 2016 г. травеститът затиснал във вход детето, ненавършило 14 г. То се дърпало, но извратенякът извършил блудствени действия с него. На 18 септември същата година Молев разбил вратата на апартамента на негова съседка.

„Ей, този път ще те убия, ще те размажа“, крещял той. Жената изтръпнала от ужас, като чула следващата му закана: „Сега влизам, никой няма да може да те спаси“. Свидетели подали сигнал в полицията и на място бил изпратен екип. Униформени позвънили на вратата му и онемели, когато от нея се показал Благовест, облечен в булчинска рокля. Той моментално бил отведен в участъка.

На 21 октомври м.г. отново повредил вратата на същата съседка в блока, където той живее. Ритал по нея с крак и дори счупил бравата. Съседи излезли да видят какво става. Те описали, че жената треперела от страх след поредното нападение от страна на травестита.

Присъдата подлежи на протест и обжалване пред окръжния съд.