Спорт

Шаренкапова с приза за MVP на финала, Михайлов е щастлив

  18.03.2018 20:41             
Шаренкапова с приза за MVP на финала, Михайлов е щастлив

Баскетболистката на Монтана 2003 Цветомира Шаренкапова заслужено беше избрана за MVP на финала в турнира за Купата на България. Тя имаше основен принос за успеха на своя тим, след като завърши с 26 т. и 5 борби.
„Определено чувството е страхотно. Не заслужавам само аз това отличие, целият отбор сме уникален колектив и на терена, и извън него. Миналата година бяхме много близо до купата, но не успяхме. Радвам се, че най-накрая трудът ни се отплати“, каза Шаренкапова.
Старши треньорът на Монтана 2003 Стефан Михайлов сподели, че баскетболистките му сами са си направили мача труден, но в края опитът си е казал думата.
„Щастлив съм. Ние си направихме мача труден. Много добре тръгнахме, но се получи един спад и разрешихме на отбора на Берое да се върне в двубоя. В следващите 23-24 мин. беше голяма борба. Смятам, че опитът, който имаме, си каза думата. Въпреки че правихме грешки, те бяха по-малко от тези на съперника. Поздравления за отбора на Берое, който успя да се върне в почти изгубен мач и имаше шанса да спечели", коментира Михайлов.