Спорт

Паузата за „котките” свърши! Стягат се за ударен сезон в 3 възрасти

  17.03.2018 15:27             
Паузата за „котките” свърши! Стягат се за ударен сезон в 3 възрасти

Чакането за ръгбистите от берковския клуб Балкански котки приключва. След 4-месечно прекъсване държавното първенство за мъже се подновява на 25 март. Тогава „котките” приемат столичния Локомотив в 14 ч. на градския стадион в града под Ком. Последният официален мач на берковчани бе на 18 ноември миналата година, когато те разгромиха НСА с категоричното 52:0.

От ръководството на РК Балкански котки продължават да обръщат специално внимание и да полагат грижи за подрастващите в клуба.

„Предвиждаме турнир в Берковица за децата до 14 г. Ще поканим всички отбори от страната за тази възраст. Ще се включим и поне в един държавен кръг при 14-годишните. Важна задача предстои пред юношите до 19 г. Ако спечелим 2 решителни сблъсъка, пътят към титлата е отворен. Съставът на мъжете ни е обновен и още не знаем реалните възможности на отбора. Главната цел е да стигнем до финал. След приключването на първенството, започваме подготовка за летните турнири по „Ръгби 7“, в които амбициите ни са за шампионски дубъл при мъжете и юношите. В края на август и началото на септември стартира подготовка с лагер за традиционния турнир в Берковица”, информираха от РК Балкански котки.