Лайфстайл

Шокиращо е какво ще се случи с ц*ците на Преслава

  17.03.2018 08:16             
Шокиращо е какво ще се случи с ц*ците на Преслава

Топпевицата Преслава винаги се е славела с един от най-пищните естествени бюстове във фолка. В последните години чалга дивата смъкна значително много килограми от плещите си, което доведе и до смаляването на нейните еърбеци, пише "ШОУ". Макар визуално да изглежда доста по-добре в сравнение с първите години от своята популярност, по някакъв начин изчезна нейният сексапил покрай стопяването на циците й. Тя добре осъзнала този пропуск и съвсем скоро се е подложила на операция за уголемяване на бюста, който показа в последния си клип „Отново в играта”.

Със заглавието на парчето Преслава намеква, че има намерение да си възвърне предишните позиции в бранша, когато нямаше конкуренция. Към момента нейни преки конкурентки са Галена и Емануела, а тя се нарежда след тях. Третото място не я удовлетворява и тя е решила да залага не само на хубави песни и клипове, но и да се постарае малко повече за външния си вид. Двете й колежки без притеснение показват пищните си форми, които на Преси й липсват ужасно много. Затова си взела няколко дни почивка от фирмата и издула пазвата си. Сега и тя попада в кюпа на силиконовите кукли в „Пайнер”.

Това е втора операция на гърдите за Преслава. Първият път обаче тя си ги намали, тъй като бяха толкова големи, че я застрашаваха от изкривен гръбнак. Тогава двете с Деси Слава отлетяха за Германия при специалист, който им намали бюста. И двете се оплакваха от болки в кръста от тежестта на вимето си – Преслава с естествени бомби, а Деси прекалила със силиконовите импланти.

Кой може да предложи, че нещата така ще се завъртят, че Преслава ще поиска отново да има големи цици и да сложи изкуствени импланти под кожата си, при положение, че цял живот се е оплаквала от това.

В последните няколко години изпълнителката се стопи наполовина, а сочените причини са хиляди. Пише се, че драмите покрай бившия й приятел Георги Станоев – Бирмата и преживеният стрес от връзката им са довели до губенето на килограми. Други пък сочат честата употреба на наркотични вещества, които действат по този начин. Самата Преслава пък споделя, че тренира и полага усилия да изглежда така, както винаги е искала да се вижда в огледалото.

Blitz.bg