Лайфстайл

Камелия пяла върху ремарке

  16.03.2018 13:30             
Камелия пяла върху ремарке

Фолк фурията Камелия разказа за едно от най-куриозните си участия в началото на своята кариерата. Наложило й се да пее върху ремарке, което било нейната сцена.

"Бях поканена да пея на една сватба на стадион. Женят се млади хора от един друг етнос, а аз съм звездата на тяхното тържество. Паркираме колата и къде ще пея аз... на средата едно ремарке, а отгоре сложен един килим. И аз пея, то се мърда и по едно време те почват да ме разнасят като мечка на синджир, за да ме видят роднините. И някой ми дава два лева, друг пет лева... за певицата да има. Първоначално ми беше шокираща тази случка, но като мина време го приех като едно доста забавно преживяване", разказа звездата в "Преди обед" по бТВ.

Камелия се похвали и с роля в актуалния сериал на бТВ "Скъпи наследници", където играе себе си. Снимачната площадка за фолк дивата била при минусови температури, но тя стоически издържала наред с актьорският състав.

В началото на годината Камелия отбеляза своят рожден ден, но противно на очакваното не е правила голям купон. "Не обичам да събирам по сто човека. В последните години усещам, че този празник трябва да е по-семейно. Бях с баща ми, исках да бъда до него... той за съжаление вече не е на този свят", разказа певицата, която втора година е жури в "Гласът на България".

Покрай рожденият й ден с любимият й мъж, празнуват и 20-годишнина от връзката си. В студиото на "Преди обед" Ками си спомни и за първата целувка със 7 години по-малкия от нея Цветин. "Първата целувка беше пред вкъщи. Той три дни ме изпраща и не прави първата крачка, накрая аз го натиснах", сподели с вълнения изпълнителката. И до ден днешен тя твърди, че двамата не са си омръзнали. Даже често обичат да си правят тържества и да се развличат по този начин. "Цветин обича много да готви, а аз съм по декорацията на масата. Също така ми прави кеф да мия чинии. Също така обичаме да се усамотяваме в габровския балкан, наемаме си къщичка там и сме си само двамата", разказва Ками.

хотарена