България

Намериха тротилови пресовки в стар Голф

  16.03.2018 09:26             
Намериха тротилови пресовки в стар Голф

Няколко тротилови  пресовки от по 250 г всяка намериха полицаи в багажника на паркиран недалеко от центъра на Стара Загора лек автомобил „Фолксваген голф ГТ“. Опасните предмети са били открити след оперативен сигнал, оказало се че пресовките са без капсул-детонатори.

За около час униформените отцепиха района по улица „Любен Каравелов“ където се намира основно училище „Д. Благоев“ и хотел Тангра“ .След изземването на пресовките и отнасянето им на полигон за унищожаване се появи мъж на средна възраст, който започна да разпитва кое е наложило отварянето на возилото му. По думите на непожелалия да се представи водач колата стояла на този паркинг от близо година.

От ОД на МВР – Стара Загора отказаха официална информация, образувано е досъдебно производство срещу неизвестен извършител за притежание на общоопасни вещества.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви,
която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Автор Христо Христов