Лайфстайл

Как се променя зодиакалният ви знак с напредване на възрастта

  15.03.2018 15:19             
Как се променя зодиакалният ви знак с напредване на възрастта

Може да се опитвате да се идентифицирате със своя слънчев знак поради всякакви причини: Може би сте родени на "кръстопът" (в преходен момент от движението на слънцето през знаците), или може би сте чували само лоши неща (или напълно неверни ) твърдения за вашия знак. Освен това в даден момент може да се почувствате откъснати от слънчевия си знак по напълно различна причина - и това е съвсем нормално, пише beu.bg.

Тъй като универсалният ни слънчев знак се разглежда от обикновените, масови астролози, той всъщност има много по-специфична функция. Този знак може да ни каже повече за това какви ще станем в бъдеще в сравнение с това, което сме в момента.

Ако никога не сте чували за вашия слънчев знак, описан като такъв, това е знак, в който слънцето е било в момента на вашето раждане - и вероятно първият знак, за който някога сте научили, че имате. Повечето хора избират кой хороскоп да четат на базата на техния слънчев знак (въпреки че има други, еднакво валидни подходи) и ако някой ви попита: "Какъв е вашият знак?" в бара, той най-вероятно ви пита за вашия слънчев знак.

Д-р Атина Перакис, основател и главен изпълнителен директор на „Sage Goddess”, го обяснява по следния начин: "Вашият слънчев знак е знакът, който ще станете." С други думи, тя добавя: "Повечето хора достигат най-развитата версия на този знак в по-късните години от живота си."

Така че, ако слънцето е било в Дева, когато сте се родили, това е вашият слънчев знак. Дори и да не сте били особено с характер на Дева като млад човек, вероятно с възрастта ще придобиете повече навици или странности, които са в съответствие с профила на личността на Дева.

Не е случаен фактът, че като цяло осъзнаваме по-добре кои сме ние и какво искаме да постигнем, когато остареем. Просто отнема време, да стигнем до тази точка на самоувереност. Много астролози, предполагат, че това растящо чувство и яснота за целите в живота ни и за самите себе си е всъщност доказателство, че се „наместваме” в слънчевия си знак.

Плюсовете и минусите на този знак, ще повлияят на основните решения и промени, които правите в живота си. Например, някой със слънце в Дева вероятно ще достигне зряла възраст и ще осъзнае, че предпочита стабилна домашна обстановка, където може да се свързва с природата, а не начин на живот, който изисква много пътувания с малко възможност за контрол.

Не трябва да се бъркате със северния си възел, който също има думата накъде отивате в живота си, но вашият слънчев знак трябва да се третира като компас. Да научите какво кара този знак да действа по този начин - и по-важното - да приемете, че имате поне някои от неговите черти - ще ви помогне да определите какви предизвикателства ще преодолеете и какви уроци ще научите.

Тази Дева, която споменахме по-рано, вероятно ще прекара ранния си живот в борба за контрол, защото се страхува какво ще стане, ако позволи на някой друг да поеме лидерството. Когато навлизат в средна възраст, те ще разберат, че няма нужда да налагат власт, когато могат да оставят своите естествени лидерски умения да блеснат, докато вярват, че другите знаят какво правят.

Независимо дали напълно се идентифицирате с вашия слънчев знак или не, най-вероятно, за да се почувствате с него като у дома си - може би ще ви трябват още няколко години.

Сега искаме да чуем от вас. Обожавате ли вашия слънчев знак? Чувствате ли, че някои положителни черти са поразкрасени в хороскопите? Или сте напълно несъгласни с това как обикновено е описан знакът ви? Кажете ни какво обичате - и мразите - най-много във вашия знак и мнението ви може да бъде публикувано.