Лайфстайл

Какви мъже привличаме? Зависи от зодията ни

  15.03.2018 14:18             
Какви мъже привличаме? Зависи от зодията ни

Всеки човек има своите предпочитания и типове хора, с които иска да общува и обича.

Но минавало ли ви е през ума, че типът мъже, по които си падате, е грешен?

Някои зодиакални знаци имат способността да привличат останалите пълни противоположности към себе си, докато други изобщо не могат да се спогодят с някой, който е различен от тях. Вие от коя група сте?

Овен – търси пълната си противоположност

Жената от тази зодия притежава увереност и иска да доминира във връзката. Тя е привлечена от мъже, които не се славят с особена страст, но пък си падат по протяжното премисляне на всяка една ситуация.

Телец – търси нестабилен мъж

Момичетата от тази зодия не обичат обикновения живот, но въпреки това гледат да стоят далеч от усложнения. Те са отговорни и организирани, затова не е учудващо, че си падат по мъже, които имат нужда от спасение, хармония и спокойствие.

Близнаци – търси мистериозен и широкоскроен мъж

Няма по-непредсказуем знак от този. В един момент Близнаците може да са щастливи и закачливи, а в следващия да пропаднат в емоционални дупки. За да се чувстват постоянно енергизирани, жените Близнаци си търсят мистериозни, приключенски настроени и отворени към света мъже.

Рак – търси труден мъж

Често дамите от тази зодия се озовават в неловки ситуации, защото имат склонност да си падат по мъже, които си смятат за част от приятелския им кръг. Този знак е много грижовен и обичлив, но понякога останалите не зачитат особено това им качество. Затова жените Рак винаги са привлечени от мъже, които са тотално незаинтересовани от тях.

Лъв – търси отдаден до крайност мъж

Жените от този зодиакален знак са големи късметлийки. Те винаги привличат мъже, които са готови да дадат всичко от себе си за любовта.

Дева – търси мъж, който има нужда от „поправка“

Момичетата от тази зодия имат склонността да усложняват нещата, отколкото да ги държат в по-опростени граници. Те често са привлечени от господа, които имат нужда от спасение и от „поправка“. Девите нямат нищо против да се грижат за любимия си и да го носят на гърба си.

Везни – търси мъж, който балансира между факти и чувства

Макар името на тази зодия да предполага балансираност, представителките на Везните изобщо не са толкова уравновесени. Те са привлечени от мъже, които се лутат между чувствата и разума.

Скорпион – търси мъж, който обича да остава сам

Дамите от тази зодия не се чувстват добре, ако мъжът, с който имат връзка, не може да диша без тях. Те са лесни за общуване, но са ревниви към свободното си време. За щастие мъжете, които са привлечени от жените Скорпиони, са доста подобни в исканията си към личното си пространство.

Стрелец – търси мъж, който да я укроти

Момичетата от този зодиакален знак са диви и настроени приключенски. Те са постоянно в движение, но пък са привлечени от мъже, които са достатъчно смели, за да ги „укротят“. Не биха отказали на киномаратон вкъщи, вместо на уикенд с екстремни активности.

Козирог – търси някой, който ще я разсмива

Представителките на тази зодия са добре организирани и искат да контролират всичко. Освен това за непознатите биха изглеждали странни и леко налудничави. Жената Козирог привличат мъже, които по природа са забавни и ги намират за предизвикателни. Тази комбинация често работи, но понякога удря на камък.

Водолей – търси егоцентричен мъж

Жените от предпоследния знак са мили и обичат да помагат, затова често падат жертва на мъже с тотални нарцистични заложби. Дами, внимавайте за социопати, които искат да се възползват от добрината ви.

Риби – търси някой, който има нужда от внимание

Единственото по-лошо нещо от момиче, която отчаяно търси внимание, е мъж, който ламти за същото. Рибите, слава Богу, не са такива, но за съжаление привличат пиявици, които имат нужда да бъдат обгрижвани на всяка цена. Ако попаднете на такъв господин, си задайте въпроса дали искате да сте му майка или любима.

mila.bg