Лайфстайл

(СНИМКА) Преслава сложи силикон

  14.03.2018 10:26             
(СНИМКА) Преслава сложи силикон

Преслава винаги се е славела с един от най-пищните естествени бюстове във фолка. В последните години обаче смъкна значително много килограми от плещите си, което доведе и до смаляването на нейните еърбеци, напомня HotArena.

 Макар визуално да изглежда доста по-добре в сравнение с първите години от своята популярност, по някакъв начин изчезна нейният сексапил покрай стопяването на циците й. Тя добе осъзнала този пропуск и съвсем скоро се е подложила на операция за уголемяване на бюста, който показа в последния си клип „Отново в играта“, писа „Шоу“.

 Със заглавието на парчето Преслава намеква, че има намерение да си върне предишните позиции в бранша, когато нямаше конкуренция. Към момента нейни преки конкурентки са Галена и Емануела, я тя се нарежда след тях. Третото място не я удовлетворява и тя е решила да залага не само на хубави песни и клипове, но да се постарае малко повече за външния си вид.

 Двете й колежки без притеснения заголват гръд в проектите си, каквато на Преси липсваше. Затова си е взела няколко дни почивка от фирмата и си е сложила новите подобрения.

хотарена