Събития

Директорът на ГДБОП даде висока оценка на видинските полицаи

  13.03.2018 11:26             
Директорът на ГДБОП даде висока оценка на видинските полицаи

Оперативната обстановка в региона и резултатите от дейността на служителите от ОДМВР-Видин бяха обсъдени на годишния отчет-анализ на структурата. В работното съвещание участваха директорът на ГДБОП главен комисар Ивайло Спиридонов, административните ръководители на Окръжна и Районна прокуратура, на Окръжен, Административен и Районен съд, директорът на ТДНС и ръководни служители от областната дирекция.

Старши комисар Янко Янколов – директор на ОДМВР-Видин представи отчет-анализа за 2017 г. Той направи преглед на реализираните комплексни мерки за изпълнение на дейностите по приоритетите на вътрешното министерство, допринесли за подобряване работата на териториалната структура и постигнатите резултати, и очерта акцентите за настоящата година.

Главен комисар Спиридонов поздрави служителите за постигнатите резултати, представителите на прокуратурата и съда оцениха положително работата на областната дирекция. Отлична срочност на разследванията има в област Видин, а взаимодействието между полицията и прокуратурата е на много високо ниво, подчерта Окръжният прокурор на Видин Маруся Илиева.