Лайфстайл

(СНИМКА) Бях любовница на Слави Трифонов

  13.03.2018 10:18             
(СНИМКА) Бях любовница на Слави Трифонов

Нора Недкова е била любовница на Слави Трифонов в продължение на няколко месеца, научи сензационно HotArena.

Плеймейтката е признала пред приятелки, че е успяла да помачка чаршафите с най-известният гологлавец у нас. Блондинката без срам подробно разказала за нощните си преживявания с шоумена пред дружките си, съобщи „Таблоид“.

Аферата им започнала малко след гостуването на Нора в предаването му миналата година. Недкова получила покана като победителка в конкурса „Мис Плеймейт”.

Веднага след като приключил записът на „Шоуто на Слави”, той я поканил да се включи в новогодишната му програма, а след това и на романтична вечеря в скъпарски ресторант в столичния кв. „Изток“. Именно там двойката е засечена от Венета Райкова, която споделя във Фейсбук, че е видяла Слави „с едно сексапилно момиче”. Малко по-късно Райкова изтрива публикацията си.

24-годишната мацка и тв водещият дори са отишли на екскурзия заедно, твърди източник на „Таблоид”. Трифонов и Нора празнували заедно настъпването на новата 2018 година в Абу Даби, твърдят клюкарите. Актуалната носителка на титлата „Мис Плеймейт" посрещна 2018 г. с екзотична екскурзия именно в компанията на учиндолеца. Тя спести качването на снимки с него, като показваше в социалните мрежи само фотоси, на които е сама. Варненката естествено на широко се похвалила с авантюрата си с Дългия, която вече е в историята.

Нора не е сериозно момиче. Тя обича да е с някого докато му се нарадва и после минава на друг. Не бръмчи за пари, защото татко й има достатъчно средства, но това не й пречи да си спи с мъже за кеф. Така беше и със Слави. Той я хареса, беше директен с нея, че търси единствено кратка секс афера, Недкова я устройваше и му се отдаде. И двамата останаха доволни”, коментираха приятелки на варненката. 

Веднага след гостуването на дребната блондинка в „Шоуто на Слави” тръгнаха слухове за отношенията им, като Нора сама ги подхрани със снимка, на които е прегърната с шоумена. На кадъра перхидролката е с деколте до пъпа, а най-известният шоумен е сложил апетитно ръце около кръста й и не смее да сведе поглед към формите й.

hotarena