Свят

Полицай удуши жена си и съвсем спокойно закара трите им деца на училище (СНИМКИ)

  12.03.2018 06:38             
Полицай удуши жена си и съвсем спокойно закара трите им деца на училище (СНИМКИ)

Полицай от Манчестър, който бил затънал в дългове, убил жена си и след това закарал децата си в училището им, сякаш нищо не се е случило. 43-годишният Дарън Маки удушил съпругата си Лиън в тяхната скъпа, реновирана къща, заради дългове от 103 хил. паунда. След това той метнал тялото й в малко езеро. Заедно, двамата съпрузи отглеждали трите си деца, съобщава "Сън".

Дарън решил да убие жена си, след като тя разбрала истината за финансовото им положение. Мъжът завел, а след това и върнал децата от училище, нахранил ги и им казал да си лягат. След като трите деца заспали, Дарън се отървал от тялото на 38-годишната си съпруга в близкото езеро. В същото време, обвиняемият продължил да й пише съобщения по телефона.

Самият полицай, обаче, отхвърля всички обвинения. В хода на делото, съдебните заседатели също така научили, че съпрузите не можели да се справят с дълговете, въпреки отделените от тях 80 000 британски лири, които трябвало да ги спасят от фалит. Те са живели над възможностите си и купили къща в Уилмслоу, Чешир, като само няколко месеца преди трагедията са натрупали огромни дългове за ремонт. Дарън се опитал да скрие финансовите проблеми пред жена си и подал 26 молби за заем без тя да знае.

След като научава истината, Лиън изпратила съобщение на мъжа си: "Всичко ли е наред ??? Моля, кажи ми! Просто се вълнувам, че се опитваш да ни предпазиш отново!". Съпругът й отговорил: "Моля, спри да се съмняваш в мен." Но в деня на смъртта си жената открила, че Дарън е взела заем от 54 000 паунда на нейно име. Последното нещо, което Лиън пише е: "Лъжец!".

Превод и редакция: БЛИЦ