Крими

Запис от видеокамери разплита инцидента с изчезналото ченге край Роман

  11.03.2018 20:11             
Запис от видеокамери разплита инцидента с изчезналото ченге край Роман

Запис от видеокамери може да разплете инцидента, след който край Роман тази сутрин изчезна млад мъж, научи от свой източник "Конкурент".

Служителят на МВР, който според наш източник се казва Петър Христов, беше издирван цял ден във водите на река Искър, край които изчезна тази сутрин.

Както вече писа konkurent.bg, мъжът ударил леко своя "Фолксваген" на завой край мястото, в което Малък Искър се влива в р. Искър. Счупено странично стъкло на немската машина доказва, че шофьорът е претърпял инцидент. Той обаче не бил нито толкова тежък, нито опасен за здравето му - това са разказали пред разследващите група студенти, които станали очевидци на инцидента. Те опитали да притекат на помощ на мъжа, който пред очите им потънал във водите на Искъра.

Тъй като на кръстовище, край което е станал инцидента, има монтирани видеокамери, разследващите се надяват да разберат от тях подробности около случката.

Припомням, че водолази с лодка издирваха тялото на мъжа, който изостави в колата си своето яке и документите си. Към края на деня издирването беше прекратено, а подробности се очаква да има в утрешния бюлетин на полицията.

Местните разказват, че изчезналият мъж работи в системата на МВР, но не е висш полицай. Не отговаря на истината и слуха, тиражиран от местен сайт, че е роднина на председателя на общинския съвет в Роман Тихомир Вълчев.

Петър е местно момче. Баща му Христо работи като таксиметров шофьор и е познат с прякора Ицо Таксисто. Майката на ченгето е банков служител.

 

Снимката е илюстративна