Konkurent
ТДМ

Лайфстайл

Най-странните фетиши в секса

2018-03-14 04:00 370 0

Най-странните фетиши в секса

Когато предложих да напиша няколко изстрадали реда за традиционните фетиши, не знаех с какво се захващам. Светът изобилства от шантави сексуални хора, които за да се възбудят, са готови на крайности като това да правят секс върху мравуняк, в близост до раздразнен пчелен кошер или да лижат стоповете и ауспуха на автомобил. Това последното е особен прерогатив на господата.

Има двойки, които, за да изживеят земетръсен оргазъм, трябва в тях да са вторачени погледите на статуи или пластмасови манекени. И ако това не е огледално воайорство, то нека се върна на часа в девствените си години.

Някои хора не са сигурни дали въобще имат фетиш, докато други, ако не видят как любимите им тъпчат грозде или чупят орехи с крака, въобще не свалят гащите. Има индивиди, които се изстрелват със сексуално гориво до стратосферата, щом видят катетри. Ако пък партньорът им позволи да оближат очните му ябълки, в гениталиите на фетишиста ще прозвучи „Меса за Жана Д'Арк”. Някои господа стават по-твърди от волфрам, ако любимата им пръцка, докато правят секс.

Разбира се, има и далеч по-обрани откъм странност фетиши, ако въобще може да говорим за неразточителност тук.

Една от мацките, които населяват пространството ми, е категорична, че не се отдава на мъж, който не е складирал едно кашонче с порцеланови плочки върху корема си. И най-малката тлъстина й действа като страстоубиец.

При други пък либидото им препуска като жираф из савана само при вида на някое и друго бижу, скътано на топло върху пъпа, главата на пениса, върху качулката на клитора, върху зърната на гърдите. А татуировките на интимните места действат като кокаин за мъжкия скокльо.

Колкото и да са клише от 80-те години, дългоноктестият червен маникюр и доматеното червило се нареждат сред традиционните фетиши. Дамска лакирана ръка в този колорит, разположена свойски върху ствола на пениса, прави чудеса за мъжката възбуда.

Мъжете се скъсват от кеф, ако са поставени в подчинение. Жената господарства, мъжът й лиже подметките – в буквалния смисъл. Колкото по-усърдно шляпа с камшика господарката, толкова по-голям става фалосът на подчинения. Една от разновидностите на този фетиш е конският секс фетиш. При него подчиненият е кон, който цвили, препуска, яде моркови, позволява да бъде язден и припляскван от жокея.

Къде останаха добрите стари фетиши, свързани с невинните ученички, нахаканите медицински сестри и обувките на висок ток? Най-вероятно в учебниците по антропология.

mila.bg

коментари
Име*:
Коментар*:
Код за сигурност*:
* Задължителни полета
Шокиращо е какво ще се случи с ц*ците на Преслава
2018-03-18 19:30
329 0
Топпевицата Преслава винаги се е славела с един от най-пищните естествени бюстове във фолка. В последните години чалга дивата смъкна значително много килограми от плещите…

7 глупави начина да изберете име на дете
2018-03-18 16:50
159 0
Да се избере име на детето винаги е много сложно и вълнуващо – все пак то ще е с него до края на дните му.…

Турският
2018-03-18 14:40
248 0
Фолк дивата Адриана получила предложение за сесия от турския Плейбой, при това лично от главния редактор в една от социалните мрежи. Едно от последните й…

Рачков направи огромен жест към брат си! Помириха се и вкара нехранимайкото в правия път
2018-03-18 12:30
307 0
Досущ като в старата максима, че кръвта вода не става, актьорът Димитър Рачков и брат му Петър се помириха след 3-годишна вражда. Господарят на ефира…

актуален брой на вестник Конкурент