Konkurent
ТДМ

Лайфстайл

Най-странните фетиши в секса

2018-03-14 04:00 481 0

Най-странните фетиши в секса

Когато предложих да напиша няколко изстрадали реда за традиционните фетиши, не знаех с какво се захващам. Светът изобилства от шантави сексуални хора, които за да се възбудят, са готови на крайности като това да правят секс върху мравуняк, в близост до раздразнен пчелен кошер или да лижат стоповете и ауспуха на автомобил. Това последното е особен прерогатив на господата.

Има двойки, които, за да изживеят земетръсен оргазъм, трябва в тях да са вторачени погледите на статуи или пластмасови манекени. И ако това не е огледално воайорство, то нека се върна на часа в девствените си години.

Някои хора не са сигурни дали въобще имат фетиш, докато други, ако не видят как любимите им тъпчат грозде или чупят орехи с крака, въобще не свалят гащите. Има индивиди, които се изстрелват със сексуално гориво до стратосферата, щом видят катетри. Ако пък партньорът им позволи да оближат очните му ябълки, в гениталиите на фетишиста ще прозвучи „Меса за Жана Д'Арк”. Някои господа стават по-твърди от волфрам, ако любимата им пръцка, докато правят секс.

Разбира се, има и далеч по-обрани откъм странност фетиши, ако въобще може да говорим за неразточителност тук.

Една от мацките, които населяват пространството ми, е категорична, че не се отдава на мъж, който не е складирал едно кашонче с порцеланови плочки върху корема си. И най-малката тлъстина й действа като страстоубиец.

При други пък либидото им препуска като жираф из савана само при вида на някое и друго бижу, скътано на топло върху пъпа, главата на пениса, върху качулката на клитора, върху зърната на гърдите. А татуировките на интимните места действат като кокаин за мъжкия скокльо.

Колкото и да са клише от 80-те години, дългоноктестият червен маникюр и доматеното червило се нареждат сред традиционните фетиши. Дамска лакирана ръка в този колорит, разположена свойски върху ствола на пениса, прави чудеса за мъжката възбуда.

Мъжете се скъсват от кеф, ако са поставени в подчинение. Жената господарства, мъжът й лиже подметките – в буквалния смисъл. Колкото по-усърдно шляпа с камшика господарката, толкова по-голям става фалосът на подчинения. Една от разновидностите на този фетиш е конският секс фетиш. При него подчиненият е кон, който цвили, препуска, яде моркови, позволява да бъде язден и припляскван от жокея.

Къде останаха добрите стари фетиши, свързани с невинните ученички, нахаканите медицински сестри и обувките на висок ток? Най-вероятно в учебниците по антропология.

mila.bg

коментари
Име*:
Коментар*:
Код за сигурност*:
* Задължителни полета
Азис подкара звяр за 200 бона (СНИМКА)
2018-06-25 10:30
232 0
Азис бръмчи със звяр за 200 бона, видя HotArena . Новата придобивка на краля на попфолка у

Петте зодии, които най-лесно се панират и превъртат
2018-06-25 08:10
235 0
Има хора, които реагират на стресовите ситуации хладнокръвно, както и такива, които бързо се плашат и веднага започват да мислят най-лошото.Това може да се дължи…

6 грешки, които можеш да допуснеш, когато правиш секс за първи път с новото си гадже
2018-06-25 04:00
266 0
Времето на първите срещи, целувки и дълги разговори е отминало. Предстои връзката ви да мине на следващ етап и по-точно - да правиш секс за първи…

Вдовицата на Баташов се натиска с жени на морето
2018-06-24 19:30
323 0
Вдовицата на Андрей Баташов – Боряна, брутално се изложи в нощен клуб в курорта Лозенец. Неуспялата певица пристигна в целия си блясък на парти за…

актуален брой на вестник Конкурент