Здраве

5 кратки, но зловещи истории за епилация в зоната на бикините

  27.02.2018 18:21             
5 кратки, но зловещи истории за епилация в зоната на бикините

Красотата изисква жертва, както се казва. Кои са жертвите и какво им се случва? Тези пет анонимни жените разказват пред Vuzzfeed.com какво са преживели.

"Съгласих се да стана модел на моята приятелка, която току-що беше завършила курс по епилация. Тя започна дърпа лентата и кръвта ми се разтече. Тя се паникьоса и се завтече да търси мехлем, а когато се върна - всичко беше вече засъхнало, а аз в рани"

"Щяхме да ходим на плаж, а аз бях в "онези" дни. Момичето случайно докосна с лентата нишката на тампона по време на епилацията и когато я дръпна, целия тампон се озова в ръцете й! Повече през тези дни никога не правя епилация"

"Отидох на бразилска епилация с мислите, че никой не може да ме познае там. Но козметикът беше ... моя бивш учител. След малко неудобен разговор все пак ми направи процедурата"

"Отидох при нов козметик, който нямаше на кого да остави детето си. То плачеше ли плачеше. - Виж, това е шоколад! - тя го забавляваше по време на процедурата. И тогава хванах момента, когато момчето ме гледаше точно там ..."

"Моето бразилско обезкосмяване почти беше приключило, претърколих се по корем за довършителни щрихи. Не очаквах такава болка и случайно ударих с крака си козметичката в лицето. Беше много неудобно".

Zdrave.to