Крими

ПЪРВИ СНИМКИ от катастрофата на Е79 край Видин

  25.02.2018 19:19             
ПЪРВИ СНИМКИ от катастрофата на Е79 край Видин

В социалните мрежи се появиха първи снимки от ужасяващата катастрофа, която блокира в късния следобед днес околовръстния път на Видин и принуди ТИР-овете да бъдат пропускани из града на път или след преминаване на Дунав мост 2.

Както съобщи първи konkurent.bg, ПТП-то стана към 16.30 часа на разклона за село Слана бара, където се удариха ТИР и микробус, а при удара имаше няколко ранени участници в инцидента.

"Поредна тежка катастрофа по пътя за Видин. ТИР и микробус са катастрофирали в района на околовръстното шосе, по пътя за разклона към квартал „Нов път“. Очевидци на инцидента разказаха, че има и пострадали. Едната кола се е обърнала в канафката, а ремаркето на ТИР-а e отнесено", пише в социалните мрежи.
Читател на конкурент твърди, че "хората негодуваха заради необезопасения заснежен път, което е и възможната причина за катастрофата. Заради инцидента се образува огромна колона от автомобили, предимно тежкотоварни".

В една от групите, в която членуват хора от Видин, се припомня, че до катастрафата е можело да не се стигне, ако пътят е бил опесъчен и почистен.

Четете повече във в. "Конкурент" - всекидневникът на Северозапада!