Спорт

U15 продължи успешната серия на врачани на Тодоровден, разби с 6:0 Монтана

  24.02.2018 18:26             
U15 продължи успешната серия на врачани на Тодоровден, разби с 6:0 Монтана

Днешният Тодоровден се оказа успешен за формациите на Ботев /Вр/. След като мъжете стартираха с успех над Нефтохимик във Втора лига и U11 завършиха с победа участието си в „Сандански къп“, U15 също продължи серията и то по какъв начин! Възпитаниците на Лукан Луканов разгромиха връстниците си от Монтана с 6:0 в контрола. През първата част падна едно попадение. Александър Тодоров центрира от фланга и защитник на гостите прати топката в собствената си врата.

През втората част превъзходството на врачани материализираха Мирослав Маринов, Теодор Димитров, Веселин Василев, Томислав Маринов и Борислав Кискимски.

Наставникът Лукан Луканов изрази задоволство от представянето на своите, които бързо се отърсиха от напрежението след тежкото поражение в София в предишната проверка и се реваншираха по най-добрия начин срещу нелош съперник. По традиция наставникът на ботевци даде шанс за изява на петима по-малки футболисти, родени 2004 г., компенсирайки отсъствието на Енрике Трайков и още няколко заболели основни играчи.

Следващата проверка е на 2 март в Етрополе със София Спорт.