Спорт

U11 се върна в играта, удари София Спорт с гол на Митко Панов

  23.02.2018 17:36             
U11 се върна в играта, удари София Спорт с гол на Митко Панов

U11 на Ботев сломи София Спорт с 1:0 на „Сандански къп“ и остана в играта за класиране в следващата фаза. Момчетата на Тодор Гарев направиха страхотен мач срещу лидера в столичното първенство, след като вчера срещу Мечетата се представиха доста под възможностите си. Въпреки, че в основния състав на врачани отново бяха по-малки футболисти, родени 2006 г., те се противопоставиха успешно на авторитетния съперник и не му оставиха кой знае какви шансове.

През първата част и двата състава показаха мъжка игра в защита и халфовата линия. Първият шанс след почивката се откри пред гостите, но вратарят Любо Василев прояви изключителен рефлекс и се справи с критичната ситуация. Ботевци отговориха с шут на Божидар Джунов от 25-метров фаул в напречната греда. 5 мин. по-късно Дидо Танчев пусна добър пас към Митко Панов и бързият като вятър нападател опъна мрежата на столичани за оказалото се крайно 1:0.

„Много добър мач за момчетата. Похвала за всички. Явно на разбора след вчерашния двубой футболистите са слушали внимателно. Надявам се и утре срещу Литекс да продължим по същия начин“, каза за „Конкурент“ Тодор Гарев.