България

Български робини задоволяват сексуално болни чужденци

  23.02.2018 13:08             
Български робини задоволяват сексуално болни чужденци

Наши робини задоволяват сексуално чужденци с увреждания в Италия и Швейцария, разказват роднини на препатили българки, пише "Телеграф".

Жените се срамуват да разкажат историите си, защото повечето от тях са се съгласявали да изпълняват условията на работодателите си заради нужда от пари. За допълнителните задължения на работещите като болногледачки потвърди и шефът на Агенцията за българите в чужбина Петър Харалампиев. Той разказа за сигнал от 56-годишна шуменка.

Нашенката работела като болногледачка в Италия и е била принудена да облекчава италианци с увреждания, които не могат да мастурбират сами. В началото се съгласила да задоволява младежи, но когато се наложило да го прави със старец - не издържала. Същата практика съществува и в Швейцария, потвърждава Харалампиев.

Средно заплатата на болногледачка варира между 900 и 1300 евро, с допълнителните услуги обаче се изкарвали по 200 - 300 евро отгоре.

Сигналите за нередности не спират до тук. Известен е и случай с жена, която е била принудена да стои денонощно до мъж, болен от малария. Когато заминавала, жената от пловдивското село Дедово дори не е имала договор за командироване от българската фирма, която я изпраща, а само за работа на 4 часа. Там обаче реалността се оказала различна. Когато разбрала за опасната болест, поискала да си тръгне и договорът й бил прекратен, но заплатата й останала неизплатена.

Преди хората да заминат, да се запознаят с правата си, съветват от КНСБ. По проект с Германия, експертите дават безплатни консултации, свързани с работата там, на тел. 02/4010442.

Blitz.bg