Спорт

Ясно е под чие съдийско ръководство отборите ни стартират през пролетта

  22.02.2018 11:26             
Ясно е под чие съдийско ръководство отборите ни стартират през пролетта

През идния уикенд се подновяват първенствата във Втора Професионална лига и елитните юношески групи.

В събота Ботев /Враца/ и Монтана гостуват съответно на Нефтохимик и Марица. Двубоите от XVIII кръг са от 14 ч. Този в Бургас е поверен на Никола Петров, с асистенти Венцислав Банчев и Мартин Мачев. За четвърти съдия е назначен Димо Димов. Действията на бригадата ще наблюдава Райчо Райчев. Стефан Павлов, с помощта на Станимир Илков и Мирослав Желев, ще ръководи срещата в Пловдив. Сред длъжностните лица са също четвъртият съдия Йото Гарабедов и наблюдателят Милко Николов.    

Шампионатите в U17 и U19 се подновяват с мачовете от XVI кръг. При по-малките Монтана приема Локомотив /Пловдив/. С наряд за срещата са Светослав Михайлов, Петър Петров и Димитър Влъчков. Мачът е в събота от 13.30 ч. По същото време в София ще играят Левски-Раковски и Славия. За реда на терена ще се грижи видинчанката Димитрина Милкова, на която ще помагат Юлиян Тодоров и съгражданинът й Станислав Груев.        

В неделя от 13.30 ч. са сблъсъците на Ботев и Монтана в U19. Врачани са домакини на Славия. В този мач на рефера от Монтана Николай Малжански ще асистират Павлета Рашкова и Любин Димитров. Техните колеги Борислав Ненков, Димитър Димитров и Петър Стойчевски ще се изявят в София. Те са с наряд за срещата Левски – Монтана.