Лайфстайл

Сузанита пусна скандален пост в Instagram за Луна: Купих болната ни нация за 300 лв.! (СНИМКА)

  22.02.2018 09:47             
Сузанита пусна скандален пост в Instagram за Луна: Купих болната ни нация за 300 лв.! (СНИМКА)

Сузанита си тръгна бясна вчера от годишните Lifestyle награди. Тя бе номинирана в категорията "Сензация на годината" заедно с Луна и "Шушана", които бяха основните й конкуренти. Всички очакваха наградената да е именно Мурадова, но когато 15-годишната лолитка чу името на Луна като победител, замръзна.

Трябваха й няколко минути докато осъзнае, че певицата с над 20-годишен музикален стаж й отмъква наградата на живота под носа, и то не с какво да е, а със скандалното си участие в миналогодишния формат на "ВИП Брадър". Сузанита е убедена, че наградата е трябвало да отиде при нея и обвинява организаторите за загубата си.

Тя пусна гневен пост в Instagram, с който обяви, че най-лошото тепърва предстои: "Hello my friends, приятно ми е - Сузи. Какво да направя че носите маркови блузи? Дрехите - скъпи, душите - евтини. Яко ли ви е че живеете в лъжа? К'ва е тая излагация, к'ва е тая простотия ? Сензация на годината ще печели Луна? Абе това награди за пенсионери ли е или за дърти чанти? Сензация на годината - Луна, защото срещу малко пари си показа гнилата душа пред цяла България. Уж уважавана, уж високопоставена дама? А иначе прави резил и ви кефи. Ха-ха-ха-ха! Така ли?! Жалки сте. Колкото жалки... толкова и долни! Навърших 15 и съм чисто доказателство, че без да съм роб на дърти хиени в цялата ви система успях да ви спечеля вниманието!

НИКОЙ, НИКОЙ НЕ ГО Е ПРАВИЛ И ТРУДНО ЩЕ ГО НАПРАВИ СЛЕД МЕН! С какво ви попречи миналото лято едно момиче, което преследва мечтата си, примамвайки Ви с най-голямата Ви слабост... ЧЕРНИЯТ ВИ МОРАЛ. Влизам им на всички големи продуценти, че техните парцаливи нискобюджетни пионки не могат да привлекат вниманието към себе си. РАЗБЕРЕТЕ ГО! С колкото пари и блясък да блъскате тези негодни души, няма как да промените тяхната всъщност! Абе, селяндури и евтини VIP-ове... Богаташчета и хелоронови кукли, с парите, които мама и тати ви дават и ги пръскате по дрога и проституция няма да успеете в живота... Със сумата, с която бедните ви души си купуват най-скъпото шампанско и най-излъсканите курви - АЗ, СУЗАНИТА, ВАШИЯТ НАЙ-ГОЛЯМ КОШМАР СЪЗДАДОХ ПРОЕКТ, КОЙТО ВПЕЧЕТЛИ ХИЛЯДИ, ИЗГРАДИ МИ КАРИЕРА И МИ НАПРАВИ ПЪТ В ЖИВОТА! 300 ЛЕВА струваше проекта. Какво са 300 лв? А? Вие, лигльовци, тези триста лева ги прахосвате за час, а аз купих цялата ни болна нация.

ЗА СУМАТА ЗА ЕДНА ВЕЧЕРЯ В РЕСТОРАНТ! Толкова струва цялото ни общество и морал. Това е от мен, задръжте си наградите, ползвайте ги като стимулатори на болните си тела и души, лъжливия оргазъм от измама и завист нека изпълни празните Ви души! Това е от мен, Вашият най голям кошмар, Сузанита. П.с НАЙ-ЛОШОТО ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ. П.С 2 Към всички организатори на този парад на ЗАВИСТТА - моята песен "БЕЗ КОМЕНТАР"

блиц