Крими

Сгащиха нарушители при спец. операции

  19.02.2018 11:44             
Сгащиха нарушители при спец. операции

Органите на реда се натъкнаха на нарушители на реда при специализирани операции във Врачанска област, проведени в неделя, съобщиха от дирекцията на МВР.

На 18 февруари, за времето от 5 до 9 часа на територията на РУ-Козлодуй са проверени 25 МПС-та и 30 души. Установени са 3 нарушения.

Същият ден специализирана операция е проведена и на територията на РУ-Оряхово с цел противодействие на битовата престъпност в малките населени места, опазване на обществения ред и контрол на пътното движение. Проверени са 12 МПС-та и 23 души. Констатирано е едно нарушение на закона за движение по пътищата.

На 18 февруари за времето  от 8 до 17 часа и на територията на РУ-Роман е проведена специализирана полицейска операция  с цел  установяване на малолетни и непълнолетни в и около увеселителни питейни заведения, проверки за наличие на стоки без акцизен бандерол, повишаване чувството за сигурност на гражданите, противодействие на битовата престъпност, превантивни мерки срещу престъпления от всякакъв вид. Проверени са 10 души, 6 возила и  2 питейни заведения. Установени са 3 нарушения.