Крими

Полицията тараши и Врачанско

  14.02.2018 11:15             
Полицията тараши и Врачанско

На територията на ж.к.“Дъбника“ и ж.к“Сениче“ във Враца, квартал Кулата и селата Веслец, Нефела, и Костелево, във вторник е проведена специализирана полицейска операция за установяване на малолетни и непълнолетни в и около нощните увеселителни питейни заведения, проверка за наличие на стоки без акцизен бандерол, повишаване чувството за сигурност на гражданите, противодействие на битовата престъпност, превантивни мерки срещу престъпления от всякакъв вид. Проверени са 23 души, 15 МПС-та, 2  питейни заведения. Установените нарушения са 8, информираха от областната дирекция на МВР-Враца.       

За времето от 9 часа във вторник до 6 часа тази сутрин, на територията на РУ-Оряхово е проведена специализирана операция за противодействие на битовата престъпност в малките населени места, опазване на обществения ред и контрол на пътното движение. Проверени са 12 автомобила и 25 души. Констатираните нарушения са 12 нарушения.

В рамките на работния ден на 13 февруари и на територията на РУ-Роман е проведена специализирана полицейска операция. Проверени са 24 човека,  10 МПС-та и две питейни заведения. Установени са 3 нарушения.