Крими

Синът на катаджия е шофьорът, убил жена в Търнава

  13.02.2018 19:15             
Синът на катаджия е шофьорът, убил жена в Търнава

19-годишният син на катаджия и учителка е шофьорът, който под влиянието на дрога се блъсна в електрически стълб и уби на място жена, като рани още една в белослатинското село Търнава. Инцидентът стана в понеделник, а вчера, след изтичането на 24-часовата мярка за неотклонение, водачът е бил освободен от ареста на полицейското управление в Бяла Слатина. Той е Пламен Володиев и е син на пътния полицай Володя Георгиев, който работи в участъка в Борован. Майката на шофьора е начална учителка, за което konkurent.bg вече съобщи.

Припомняме, че Миглена Д., на 35 г., която била ударена на тротоара, умряла на място. Нейната свекърва Румяна, на 58 г. била приета с наранявания в спешния център в Бяла Слатина. С травми е и 17-годишната приятелка на шофьора.

Пламен Володиев дал отрицателна проба за алкохол, но при тест за наркотични вещества, техвническото средство отчело наличието на тетрахидрокарабинол, което се отделя при употреба на марихуана.

По случая е образувано досъдебно производство за причиняване на смърт по непредпазливост от районната прокуратура в Бяла Слатина. То е под наблюдението на окръжната прокуратура във Враца.

Четете повече във в. "Конкурент" - всекидневникът на Северозапада.