Свят

9 начина да прекараш Свети Валентин различно

  13.02.2018 13:10             
9 начина да прекараш Свети Валентин различно

Стоп! Тази година можеш да изненадаш любимия с наистина романтичен и оригинален подарък или прекарване. Виж нашия списък с идеи и избери една (а защо не и няколко), които да превърнат празника ви във вълнуващо изживяване.

1. Вместо секс след вечеря – секс преди вечеря

Обилната романтична вечеря никак не се връзва с титанично изживяване в леглото. Виж, сексът на гладно може да е дълъг и изтощителен, така че после да си заслужите здравото хапване и пийване. Без угризения и притеснения, че бързате за нещо.

2. Вместо да отиде в хотел в града ви - изберете близко до вас място сред природата

Да похарчите стотици левове за най-добрия хотел в града ви може да изглежда като приятна смяна на обстановката, но има и по-добри (и евтини) варианти. Пробвайте хотел или къща за гости, наблизо до вашето населено място. В България има безброй китни селца с комфортни и луксозни вили, в които да отседнете и това пак ще ви струва по-малко от 5-звезден хотел. Не само ще се насладите на жадуваното уединение, но ще разгледате красива природа, създавайки общи спомени.

3. Вместо със секси бельо - изненадай го със секси костюм

Пробвайте малко секси театър, в който главна роля играе не дантеленото бельо, а друг интересен костюм. Поговори с гаджето си какви фантазии има и се опитай да ги удовлетвориш. Дали харесва принцеса Леа, малката русалка или жената-котка е без значение. Хелоуин е далеч, но Свети Валентин е следващата най-подходяща дата да се маскираш.

4. Вместо плюшено мече - „пияни желирани мечета“

Плюшените играчки заемат челна позиция сред клишетата за 14-ти февруари. Оставаме верни на темата, че храната е най-добрият подарък и ти предлагаме алтернатива – накиснати предварително във водка гумени мечета.

Рецептата

Нареди мечетата в съд с плоско дъно с достатъчно място между тях, за да не се залепят (след като постоят в алкохол, те ще увеличат размера си около 2 пъти). Залей ги с водка (или друг алкохол по избор, но това е най-неутралният вид алкохол). Количеството е около 80-100 гр. водка на 100 гр. мечета. Захлупи и сложи в хладилник за 24 часа.

5. Вместо червено вино – коктейли афродизиаци

Можете да си пийвате червено вино всеки ден, а честно казано, то има способността да ви опияни твърде много и да не се представите на висота в спалнята. Дали съставките, считани за афродизиаци работят, не е толкова важно. Важното е да направиш разкошни, пивки коктейли, които няма да опитате при други обстоятелства.

6. Вместо шоколад – сирене във форма на сърце (или каквато друга храна обича)

Без да сме груби към шоколада (би било невъзможно), но качествените бонбони са скъпи. А по-евтините просто не си заслужават, особено за празник като този. Предлагаме ти да ги замениш с някакъв друг вид любима на приятеля ти храна, която да оформиш като сърце. Симпатично, вкусно и направено с любов!

7. Вместо картичка – специална рисунка

Да вземеш първата попаднала пред очите ти картичка, а после да се опиташ да изпишеш красиво послание, макар почерка ти да не е перфектен, си е живо мъчение. Можеш да вложиш малко повече старание или да помолиш някои да нарисува ваш портрет вместо теб. Превърнете се в Дисни герои, супергерои или каквото други ти хрумне. Портрет, достоен за увековечаване в рамка.

8. Вместо скъпа вечеря - обиколете повече заведения

Знаем, че това е по-сложно за организация, тъй като всичко е резервирано по това време на годината, но можеш да започнеш планирането от сега. Коктейли в някой бар от 6, вечеря в 8 и после посещение на сладкарница. Така няма да стоите на един стол цяла вечер, а и ще имате теми за разговор, скачайки от едно заведение към друго. Имайки предвид студа, добре е да подбереш близки едно до друго места.

9. Вместо предложение за брак – предложение във всеки друг ден

Хайде, прекалено предвидимо е. Може да почака до 15-ти февруари сутринта.

cosmopolitan.bg