Спорт

Зимната приказка за Върбово продължава, Сино с 3+3 срещу Армагедон

  13.02.2018 10:17             
Зимната приказка за Върбово продължава, Сино с 3+3 срещу Армагедон

Ботев /Върбово/ се класира за 1/4-финала на Зимна купа „Alive”, след като се справи в директните елиминации по различен начин с два съперника в рамките на 48 часа. На 1/16-финалите сблъсъкът с Контра ШПИЦИЕ бе изключително оспорван. Противникът откри още в 4-та мин. чрез Димитър Недялков, в 18-та мин. момчетата на Евгени Деянчичов оползотвориха преимуществото си чрез Юлиан Спасов за крайното 1:1. Последваха дузпи, при които ботевци стигнаха до успеха с 3:2.

На 1/8-финала задачата срещу Армагедон се оказа значително по-лесна. Командата на Деянчичов изхвърли отбора със стряскащо име с 9:4 /3:0/. Станислав Дойчинов-Сино блесна с 3 попадения за 6 мин., гарнирани с 3 асистенции. Неделиан Костадинов и Божидар Карамфилов-Божо вкараха по 2 гола, по веднъж се разписаха Валентин Христов и Борис Младенов. С принос за успеха са също Ангел Пашкулев, Йордан Искров и вратарят Марио Кумбански с 6 спасявания.

На четвъртфинала Ботев /Върбово/ ще се изправи срещу фаворита Лев Инс, в който се подвизават Мартин Марков-Рут, Димитър Александров и други популярни играчи от родния мини футбол. Двубоят е насрочен за 17 февруари. Останалите двойки са: FC Fiesta – AFC Bloka Huniors, Ла Фурия - Red Fire и Зебра – АФК Вълците.