Събития

Търговци канят с изгодни промоции

  13.02.2018 09:07             
Търговци канят с изгодни промоции

В хипермаркетите във Враца са наблегнали на тематичните промоции за 14 февруари, установи репортерска проверка на „Конкурент“.  

В един от големите търговски обекти български червени и бели вина се предлагат с намаление от 25%, а цените тръгват от 6.29 за бутилка. За феновете на Св.Валентин има промоция на шоколади, за които намалението е идентично - една четвърт от регулярната цена.

В друг от хипермаркетите заради празника на влюбените пускат кенийски рози по 2.50 бройката. Сред романтичните предложения за подарък влизат плюшени мечета със сърчица за 11.99 лв. и декоративни възглавнички по 9.99 лв. Тоалетен сапун във формата на сърце с глицерин се предлага само по 0.99 лв. бройката, а тематична рамка за снимка излиза 3.99 лв. Сладоледена торта за влюбени върви на половин цена и ще ви излезе само 7.49 лв. Не са за изпускане шоколадовите бонбони, в чиято цена има отстъпка от 20 до 34%. Заради Зарезан има масирано предлагане на вина с отстъпки от 15 до 35 процента. Най-тънко напиткана за вечеря на свещи може да е 5.49, но в същия хипермаркет има вина за по 13 лева бутилката след намалението.

Четете повече в специалното приложение на в. "Конкурент" - всекидневникът на Северозапада.