Лайфстайл

Милена готви съкрушителен удар срещу шеф Петров след . . .

  07.02.2018 10:21             
Милена готви съкрушителен удар срещу шеф Петров след . . .

Рок певицата си е направила пълни изследвания след инцидента и ще се консултира с адвокат за стъпките, които може да предприеме спрямо Петров.

След верижната катастрофа

Рок дамата на България Милена Славова обмисля опцията да съди шеф Петров за телесни повреди вследствие на верижната катастрофа, която той предизвика миналата седмица в района на Южния парк в София. Припомняме, че инцидентът се случи вследствие на смалена дистанция, която шофьорите спазват, за да не бъдат прередени на светофар. Борис Петров спрял буквално в багажника на колата, която карала приятелката на Милена, но от удара една в друга се нанизали още седем автомобила. След случката в социалните мрежи се разрази задочен спор между певицата и кулинаря - тя се възмути от арогантното му поведение и реплики от типа на „Нищо ви няма, 1000 лв. ще ви е ремонтът“, а той я обвини, че си прави евтин пиар на негов гръб. „Моята приятелка е с шина на врата заради разместени прешлени след сблъсъка, Аз имам наранявания по ребрата и като нея си ударих и изкълчих врата, но моята фаза е по-лека, Направих си пълни изследвания – слава Богу, нямам пукнатини, но имам натъртване на врата, главата и ребрата, както и прехапан език. Смятам да се консултирам с адвоката на моята приятелка, за да видя какво мога да направя с този момент“, казва Милена.

Изпълнителката на „Истина“ негодува и от факта, че Петров вместо да се извини, след инцидента започнал да говори колко скъп му бил джипът, да омаловажава щетите, които излезли на стойност 12 000 лв. и да внушава на хората, че тя е била пияна и без колан на пасажерското място.

мониторбг