Събития

Войводи преизбраха Красимир Ангелов

  06.02.2018 14:56             
Войводи преизбраха Красимир Ангелов

Градската организация на ВМРО-БНД във Враца проведе отчетно-изборно събрание, което преизбра досегашния войвода Красимир Ангелов. Именно той направи отчет за изминалия период, като отрази организационните, културно-просветните и политическите насоки на дейността врачанските войводи.

Народният представител Красимир Богданов представи парламентарната си дейност през 2017 година. Отчетени бяха основните успехи, реализирани по инициатива на Обединени патриоти: завършване на защитното съоръжение по границата с Турция, увеличаването на минималната пенсия, договорът с Македония и признаването на българско малцинство в Албания, увеличаването на заплатите на учители, военни и полицаи. Той потвърди, че участието на патриотите във властта са гарант за националната сигурност и повишаването на доходите на българските граждани, и че всички започнати от тях инициативи ще бъдат доведени до успешен край.

Общинският съветник от ВМРО във Враца и регионален координатор на войводите за Северозапада Марин Цветков отчете дейностите на общинските съветници, реализирали редица успешни предложения в областта на културата, сигурността, младежките и спортните прояви в града под Околчица.

Събранието преизбра за председател художникът-иконописец Красимир Ангелов. Зам.-председател стана Светлин Цветков, а секретар Анна Миткова. От ВМРО-БНД допълниха, че и двамата заместници на Ангелов имат частен бизнес.

На събранието беше взето решение за учредяване на нова организация в най-големия врачански квартал - ж.к. „Дъбника“. Първите прояви на новото ръководство ще бъдат отбелязването на годишнината от гибелта на Васил Левски и Националния празник 3-ти март.