Лайфстайл

Мис Плеймейт Нора Недкова с неочаквано признание! Срамува се от...

  06.02.2018 11:40             
Мис Плеймейт Нора Недкова с неочаквано признание! Срамува се от...

Актуалната Мис Плеймейт Нора Недкова призна, че се срамува от голотата и на плажа никога не се съблича топлес. „Не обичам да се снимам гола, но в България явно това е начина да те забележат. Иначе никога не се пека без горница, искам тази гледка да е подарък само за мъж, който е специален и е заслужил.“, сподели за БТВ бившата танцьорка.

Тя се определя като мъжко момиче, което често плаши мъжете заради своята прямота и агресия. „Израснала съм без баща и нямах този пример за авторитет. Свикнала съм сама да се грижа за себе си и да не се оплаквам от проблемите си. До сега нито един мъж не ме е питал „Как си, имаш ли нужда от нещо?“. Могат да ме съдят само ако първо са се опитали да ми помогнат.“, изповядва се русото миньонче. Нора загатна, че най-сериозната й връзка до момента е била с човек, с който са се разделяли и събирали многократно. Сега не са заедно, но успеха й на еротичния конкурс на Playboy бил нейния начин тя да му докаже колко струва. „Душите ни бяха като вулкани, трябваше да се разделим, за да не се разрушим взаимно.

Чувствах се много недооценена в тази връзка. Това ни е проблема на жените в България – ние не обичаме себе си, не сме научени как, и за това все търсим одобрението на хора, които не ни заслужават.“, категорична е Недкова. Заради ангажиментите си като „Мис Плеймейт“ тя не работи, иначе преди конкурса въртяла бутик за дрехи на Слънчев бряг. Сега се издържа предимно с рекламни фотосесии, като баща й също помага финансово.БЛИЦ