Konkurent
ТДМ

Свят

13-годишната Лилия прави групов секс с 5 момчета, хока ги, че са слабаци, после ги обвини в изнасилване, но майка ѝ...

2018-01-28 09:50 8771 0

13-годишната Лилия прави групов секс с 5 момчета, хока ги, че са слабаци, после ги обвини в изнасилване, но майка ѝ...

13-годишна ученичка Лилия е правела секс по своя инициатива с пет момчета, а след това родителите й обвиниха тийнейджърите в изнасилване. Това се съобщава от порталът Mash.

В началото седмокласничката се отдала на две момчета във входа на кооперацията в Москва, където живее. След това отшла на ул."Краснодарска", където правила секс с още три момчета в близост до един магазин.

Целият процес отначало докрай бил заснет на видео, а на секс героинята била обещана награда - бутилка вино.

След като видеоклипът се завъртял в мрежата, Лилия била подложена на гаври и унижения в училището, а майка и написала заявление в полицията, че дъщеря ѝ е изнасилена.

Четирима от заподозрените са задържани от полицията, петият се издирва. Обвинения все още не са повдигнати, защото засега следователите не са открили състав на престъпление.

Разследващите смятат, че сексът е бил по взаимно съгласие, информира Mash. Освен това майката на седмокласничката впоследствие помолила тийнейджърите да не бъдат наказвани, тъй като причина за инцидента било аморалното поведение на дъщеря ѝ.

Един от заподозрените в груповото изнасилване на 13-годишната Лилия разказва:

"Тя беше съгласна на всичко, прекрасно осъзнавайки последствията. Тя дори викаше: "Давайте още! По-силно! Четирима сте, а не може да ме ...", твърди момчето.

То добавя, че сега много се срамува и се извинило на майката на момичето. От своя страна родителката отново увери, че момчетата не са видовни и няма да разваля живота им.

Blitz.bg

коментари
Име*:
Коментар*:
Код за сигурност*:
* Задължителни полета
Топ-10 на страните, където можете да отидете на секс-туризъм (18+)
2019-02-23 21:20
166 0
В света има много места, където туристите могат да се отпуснат и да разгледат удоволствията от една нова перспектива. Това могат да бъдат различни секс…

Китайските лидери искат повече бебета, местните власти глобяват за трето дете
2019-02-23 20:20
93 0
Изправени пред бъдеща демографска криза и застаряващо общество, китайските лидери отчаяно се опитват да убедят двойките да имат повече деца. Бюрократите обаче изглежда не са…

Комисия в ЕП: 2020 г. да спре смяната на часа
2019-02-23 18:50
86 0
Комисията по земеделие на Европарламента гласува през 2020 г. да спре смяната от зимно на лятно часово време, съобщи евродепутатът Момчил Неков, който е член…

Танцуваща матка смути тв зрители (ВИДЕО)
2019-02-23 17:20
145 0
В ефира на здравна програма по руска телевизия се появи актриса в костюм на матка. Това беше забелязано и коментирано от много потребители в мрежата,…

актуален брой на вестник Конкурент