Лайфстайл

(КЛИП) Рут Колева разкри, че е пребивана от бившето си гадже и пусна страховит за всички жени

  26.01.2018 12:40             
(КЛИП) Рут Колева разкри, че е пребивана от бившето си гадже и пусна страховит за всички жени

Поп певицата Рут Колева заговори за домашното насилие, но изтъкна, че това няма нищо общо с дебатите около Истанбулската конвенция. Изпълнителката пусна ново видео, което акцентира върху един от най-тежките проблеми на българското общество.

Всяка четвърта жена у нас е жертва на домашно насилие. Рут разкри пред bTV, че самата тя е била жертва в един по-ранен етап от живота си, когато тогавашното ѝ гадже ѝ посягало. Тя не навлезе в подробности за връзката си, но каза, че тогава все още е била малка. Колева представи новото си видео и във Фейсбук, където написа: За този клип мога да разкажа много, но най-важното в него е посланието.

Домашното насилие има много форми и лица, понякога то се крие зад привидно перфектен живот, понякога то е в моментите на унижение, понякога то има лицето на отчаяние, понякога то бива предизвикано от най-дребната ситуация. За мен е чест, че направихме клип и песен, които разказват със смисъл и изпращат послание. Видеото е заснето преди месеци и няма общо с нашумелите напоследък събития, защото проблемът с домашното насилие съществува отдавна, и за него трябва все по-силно и по-смело да се говори.

Благодаря на Анастасия Лютова, Анастас Георгиев и Цветана Манева за уникалната сила с която пресъздадоха тази история. Огромно щастие е да се работи с Vito Bonev, който създаде този проект с душа и професионализъм. Благодарна съм, че правя това което обичам в компанията на талантливи и мислещи хора. "What you say to a girl?" е специална, надявам се да ви хареса. Рут изтъква, че проблемът с домашното насилие съществува отдавна и за него трябва да се говори все повече и все по-смело. Колева е безкомпромисна към насилието. За щастие в момента тя е спокойна и уверена с партньора си, който е журналист.

блиц