Лайфстайл

Готвят 2 обвинения на Християн Гущеров

  23.01.2018 13:28             
Готвят 2 обвинения на Християн Гущеров

 Софийската районна прокуратура (СРП) готви 2 обвинения на сина на бизнесмена Добромир Гущеров Християн за боя между 2 компании мъже в неделя, научи "24 часа".

Едно от тях най-вероятно ще е за хулиганство. Според полицаи Християн и хората му се сбили с друга група мъже на път към кв. "Бояна", след като слезли от колите си. Преди това е имало гонка. Разпрата тръгнала в известното столично заведение "Домби бар", тъй като любимата на Християн плеймейтката Светлана Василева била подложена на унижение. Ще се търси отговорност милионерския син и затова, че е отказал да се подчини на полицейско разпореждане. Той не се е съгласил да бъде тестван за алкохол и наркотици, обясни запознати с разследването. Обвинения ще получат и други замесени в боя. Говорителят на СРП Невена Зартова отказа коментар с аргумента да не попречи на разследването.

Както "24 часа" писа, още вчера Християн е бил пуснат от ареста, след като е прекарал 24 ч там. Вчера бащата му Добромир Гущеров не пожела говори случилото се със сина му в неделя.

24часа